Футболният съдия Радослав Гидженов  заби сексапилната  тенисистка Елица Костова, научи

...
Футболният съдия Радослав Гидженов  заби сексапилната  тенисистка Елица Костова, научи
Коментари Харесай

Топ съдия заби бивша на Григор Димитров

Футболният арбитър Радослав Гидженов  заби сексапилната  тенисистка Елица Костова, научи HotArena.  Двамата  са дружно от няколко месеца и към този момент са свили любовно гнездо в Пловдив.

Гидженов е считан за един от най-големите плейбои измежду реферите у нас -  постоянно грациозен, доста държи на външния си тип. 30-годишната топ хубавица съумява да омае с чара си амбициозния рефер, който е малко по-млад от изгората си.  Той е запленен от апетитните форми на третата ракета на България. Елица е супер кокона и неотдавна тенисистката има хиалурон в устните, което я прави още по-желана и привлекателна бръмчалка.

Костова и Гидженов се срещат откакто попадат в обща компания.  Двамата имат доста сходни ползи -  като, несъмнено, главният е спортът.Преди да стане футболен арбитър, Гидженов тренира школата на Локомотив (Пд). Двамата постоянно са засичани да поддържат форма край гребната база в града под тепетата. Гидженов оказва помощ и  в подготовката на обичаната си, до момента в който сезонът в тениса е замразен. Двамата играят аристократичния спорт и тренира крепко, с цел да са в топ форма. Наскоро двойка се спуснат извънредно тежко предизвикателство -  стартираха в ултрамаратона „ Витоша 100 “ и съумяха да пробягат 100-те километра,  като приключиха измежду първите 300, което е голямо достижение.

Преди месеци името на Елица Костова бе обвързвано с Григор Димитров. Според мълвата сексапилната брюнетка има случка с най-хубавия ни тенисист. " Моля, не се намесвайте в персоналния ми живот, уважавайте го “,  коментира тогава Костова. Гидженов, който бе разгласен за най-проспериращ арбитър, имаше любовна случка с фитнес модела Теодора Беатрис, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР